Mantelzicht

"Maatwerk in mantelzorgondersteuning"

Mantelzicht ontzorgt U als Mantelzorger


"Help, mijn vader is bang s'nachts alleen in huis"

Nachtrust is voor ieder mens essentieel.
Uw werkgever verwacht betere prestaties en als u thuis komt is er nog een huishouding die op u wacht. Door wijziging in de zorg is het niet uitgesloten dat een deel van de zorgtaken voor bijvoorbeeld een (tijdelijk) zieke ouder op uw schouders rust.

Indien zo een situatie van tijdelijke aart is valt deze taak vaak in te passen in de dagelijkse gang van zaken, indien het karakter van de zorg structureel wordt, komt uw nachtrust in het geding.

Mantelzicht biedt advies en ondersteuning, vaak kan door het plaatsen van een HULPKNOP thuis of een camera veel zekerheid worden geboden voor zowel de zorgvrager als de zorgverlener. Onder waarborging van alle privacy beiden wij zekerheid en nachtrust.

Indien noodzakelijk bezoeken wij 24 uur per dag uw geliefden aan huis, het medische gedeelte besteden wij uit aan met ons samenwerkende partijen, zelf verzorgen wij de diensten op het gebied van veiligheid en geborgenheid. Is uw vader of moeder bang in de nacht, zijn wij binnen een half uur ter plaatse met een van onze volledig gediplomeerde beveiligingsmedewerkers.

"Een veilig gevoel en met persoonlijke aandacht"