Mantelzicht

"Maatwerk in mantelzorgondersteuning"

Wat kan Mantelzicht voor u betekenen


"Help, ik ben bang s'nachts alleen in huis"

Nachtrust is voor ieder mens essentieel.
Door wijziging in de zorg is het niet uitgesloten dat U voor een deel van de zorg bij bijvoorbeeld (tijdelijke) ziekte afhankelijk bent van familie, vrienden of kennissen. Best vervelend want ook zij zijn niet altijd bereikbaar, omdat ze verder weg wonen, op vakantie zijn of omdat u ze simpelweg niet met deze zorgtaak wilt belasten.

Indien een situatie van tijdelijke aart is valt één en ander vaak in te passen voor hen in de dagelijkse gang van zaken, indien het echter langer gaat duren, komt echter ook hun nachtrust in het geding.

Mantelzicht biedt advies en ondersteuning. Vaak kan door het plaatsen van een HULPKNOP thuis of een camera veel zekerheid worden geboden. Heeft u reeds een persoonlijk alarmeringssysteem, dan kunnen wij gewoon de oproep opvolgen. Onder waarborging van uw privacy beiden wij zekerheid en nachtrust.

Indien noodzakelijk bezoeken wij U na een oproep 24 uur per dag. Indien U gebruik maakt van een meldkamer zal deze indien noodzakelijk direct een arts, verpleegkundige of zelfs ambulance inschakelen op uw verzoek. Zelf verzorgen wij de diensten op het gebied van veiligheid en geborgenheid. Bent U bang gedurende de nacht of heeft U assistentie nodig, wij zijn binnen een half uur ter plaatse met een van onze volledig gediplomeerde beveiligingsmedewerkers.

"Een veilig gevoel en met persoonlijke aandacht"