Mantelzicht

"Maatwerk in mantelzorgondersteuning"

Mantelzicht biedt persoonlijk alarm


Met één druk op de knop 24 uur per dag hulpverlening onder handbereik!

Sinds enige tijd is Mantelzicht leverancier van een zeer compact mobiel alarm apparaat voor binnen en buiten. Met één druk op de alarmknop staat u in contact met een familielid of bijvoorbeeld buren of mantelzorger. U kunt door middel van de spreek/luisterverbinding aan uw contactpersoon vertellen wat er aan de hand is, ook kan men uw positie bepalen. 

Mocht u hieraan de voorkeur geven, kunt u ook gebruik maken van een profesionele meldkamer die 24 uur per dag uw oproep kan beantwoorden. Bij spoed zullen zij altijd de hulpdiensten inschakelen, anders worden de contactpersonen één voor één gebeld om u te helpen.

Geen lastige telefoon app of vaste apparatuur, nee alles zit in een zeer compact kastje dat u makkelijk aan een ketting of uw broekriem kunt dragen. Discreet en zonder dat u last heeft van het fraaie en super lichte apparaat dat u bij u draagt voor uw veiligheid.

Het mobiele apparaat biedt niet allen veiligheid in uw eigen woning, maar is ook buitenhuis beschikbaar om in geval van nood uw positie te bepalen door de krachtige GPS (positiebepaling).

Het systeem dat wij aanbieden is uitvoerig in de praktijk getest in overleg met gebruikers, hun familie en mantelzorgers. U bepaalt zelf wie uw alarm opvolgt. Dit kan door familie, vrienden of kennissen, maar kan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week worden verzorgd door een medewerker van Mantelzicht.

Wij informeren u graag in een nader persoonlijk gesprek.


Link naar bestelformulier Wuzzi